Energy Healing & Psychotherapie op afstand

Wist je dat Energy Healing & Psychotherapie op afstand veelal vergoed wordt door de aanvullende verzekering? Juist in deze tijd dat we afstand moeten bewaren wil ik de verbinding blijven opzoeken met mijn cliënten.

Stap 1 Allereerst hebben we voor zorg op afstand telefonisch contact. Dit kan naar wens ook via beeld bellen. Tijdens deze intake wordt kort besproken waar jij behoefte aan hebt en de mogelijkheden. We maken direct een afspraak voor een behandeling op afstand naar keuze van 30, 60 of 90 minuten en samen plannen we een bijbehorend contactmoment in voor feedback.

Stap 2 De behandeling op afstand gaat hetzelfde als in de praktijk. Kies daarom een plek in huis waar je op de afgesproken tijd rustig kunt liggen. Er kunnen allerlei emoties langskomen en het is belangrijk dat je gewoon ontspannen blijft en waarneemt wat er gebeurd. Energy Healing werkt ongeacht de afstand tussen de cliënt en de behandelaar, dat heb ik zelf ook meerdere keren mogen ervaren.

Stap 3 Tijdens behandeling op afstand kun je het gevoel krijgen dat dieper gaat ontspannen. Veel mensen weten of voelen wanneer de healing klaar is. Het voordeel van een behandeling op afstand is dat je er ook voor kunt kiezen om nog even in deze ontspannen sfeer te blijven. Tijdens het feedback-gesprek kunnen we op het afgesproken tijdstip onze ervaringen delen over deze sessie.

Uiteraard kun je ook kiezen voor Psychosociale support, deze zorg op afstand kan telefonisch of via beeld bellen. Bel voor een behandeling naar keuze naar de Praktijk Yvonne Steyger 030-6921075.