Wat is een Ayurvedische massagebehandeling?
De ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest. Deze massage vergroot het immuunsysteem, stimuleert de ontgifting van het lichaam en werkt op het zenuwstelsel en het endocrinestelsel (hormonen). Door de combinatie van de heilzame olie, die warm op het lichaam wordt aangebracht en de massage vitaliseert het lichaam. De olie heeft een geneeskrachtige werking en is ontwikkeld in India. De recepten zijn van 700 jaar voor Christus en worden nog steeds met succes toegepast. Olie sluit het lichaam af van alle lucht, dus ook van externe invloeden die onrust kunnen verhogen. Zo komt de mens terug bij zichzelf, wordt de ontgifting op gang gebracht en worden ouderdomsprocessen vertraagd.

Ayurveda is de oudste geneeswijze ter wereld, letterlijk betekent Ayurveda; kennis van het leven. Het is een leefwijze, die dicht bij de natuur ligt.

Wat is een Intuïtieve massage?
Bij Intuïtieve massage wordt er aandacht gegeven aan het lichaam daar waar nodig is. Vastzittende patronen komen los en dit helpt weer bij het genezingsproces.
De massages reinigen het lichaam en zorgen voor een complete ontspanning en houden de gezondheid in stand.

Ik ben geïnteresseerd in een consult >