Workshops

Chakra & Lichaamsgerichte Psychotherapie
De training voor Chakra & Lichaamsgerichte Psychotherapie is opgesteld door de Steyger Academy vanuit internationale expertise en is uitermate geschikt voor therapeuten en andere geïnteresseerden.

Het doel van deze workshop is om meer bewust te leven vanuit uw authentieke kern, waaruit verschillende energieën stromen die impulsen geven tot groei en ontwikkeling als mens.
De combinatie van theorie en oefeningen zorgen ervoor dat u energie kan waarnemen, het diagnosticeren van de Chakra’s en een dieper contact te maken met het zelfhelende vermogen. Dit is een aanvulling voor uzelf als mens en voor het werk als therapeut. Heeft u interesse in deze workshop, meld u aan bij Steyger Academy via het aanmeldingsformulier of neem direct contact op met tel. 030 69 21075.

Introductie workshop data volgt
Volledige workshop
(30 uren)
data volgt
Tijd 9.30 tot 17.00 uur
Locatie locatie volgt
Lesuren 30 uur (+ zelfstudie 4 uur per week)
aanmelden >  
Lesinhoud Reis door de chakra’s, Chakra Psychologie, Chakra reading, Energetische afweermechanismen, Karakterstructuren en levenstaak, Energie uitwisseling, Core energetics, Somatic Experiencing, Mindful Relating, Transformatie, Meditatie, Visualisatie, Oefeningen en Opdrachten
Literatuur Barbara Brennan, Licht op de Aura ISBN 90-23-0731 (zelf te bestellen)

 

Deze workshops zijn uitermate geschikt als bij-en nascholing